HUREN IN VIJF STAPPEN


Stap 1: Schrijf u gratis in via onze website
Met deze gratis inschrijving informeert u ons over uw wensen en kunnen wij actief voor u op zoek gaan naar uw nieuwe woning

Stap 2: Bezichtigen
Wanneer u interesse heeft om één of meerdere, voor u geselecteerde woningen, te bezichtigen, laat het ons weten. Tijdens deze bezichtiging zullen wij u begeleiden door het pand en al uw vragen beantwoorden. Mocht blijken dat het toch niet de juiste woning is, geen probleem! Wij zoeken door totdat wij wel de juiste woning hebben gevonden.

Stap 3: Reserveer uw nieuwe woning
Wanneer u een keuze gemaakt heeft, bespreken wij met u de huurvoorwaarden en mogelijke onderhandelingspunten. Vervolgens ondertekent u een intentieverklaring de woning te willen huren.

Stap 4: Documenten
De verhuurder wil graag weten wie zijn woning gaat huren en om u goed voor te kunnen stellen, dienen wij een huurderprofiel van u aan te leveren. Om dit te kunnen doen hebben wij een aantal documenten van u nodig, te weten:

  • kopie recente bankafschrift met uw adres en meest recente storting van loon of studiefinanciering;
  • kopie van een geldig legitmatiebewijs;
  • een arbeidsovereenkomst;
  • de twee meest recente loonstroken
  • Indien wij het nodig achten, zullen wij een credit check laten uitvoeren.

Zodra de documenten zijn beoordeeld en goedgekeurd door de verhuurder ontvangt u hierover een bericht van ons. Wij zullen u vervolgens een concept van het huurcontract toesturen, zodat u deze op al uw gemak kunt doorlezen. Mochten er dan nog vragen zijn, dan kunnen wij deze vooraf al beantwoorden en is het tekenen slechts nog een formaliteit.

Stap 5: Opleveren en verhuizen
Na ondertekening van de huurovereenkomst maken we een afspraak voor de incheck en sleuteloverdracht. Tijdens deze incheck lopen wij nogmaals met u de woning door om alle van belang zijnde punten met u door te nemen en te registreren. Dit is van belang voor het later kunnen terugstorten van uw waarborgsom.
Nadat u de sleutel heeft ontvangen van de woning is het tijd om te verhuizen!