Bij veel vastgoedbeleggingen ligt de nadruk voornamelijk op de locatie. Maar de kwaliteit van de huurder is net zo belangrijk. Fix Vastgoed weegt bij elke belegging alle risico’s én kansen zorgvuldig af. Het doel is immers altijd hetzelfde; een zo aantrekkelijk mogelijk rendement combineren met optimale zekerheid. Beleggen met beleid!

Onroerend goed zou als asset in elke vermogensportefeuille moeten thuishoren. Maar het is een enorme uitdaging om de juiste objecten te vinden met een goede bouwkundige staat én een hoog rendement. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met zaken als brandveiligheid en vergunningen van de lokale overheid. Kortom, een gedegen advies en begeleiding is noodzakelijk bij het aankopen van een beleggingspand. Fix Vastgoed is hierin gespecialiseerd.

Op basis van een kennismakingsgesprek worden alle gewenste aspecten duidelijk zoals het na te streven rendement, de locatie, de mogelijkheden en het type onroerend goed. Vervolgens gaan wij hier mee aan de slag om een beleggingspand te vinden dat het beste voldoet aan het gestelde zoekprofiel.

Het financieren van panden in verhuurde staat is een zeer lastige klus en vereist maatwerk.  Of wilt u een object kopen maar weet u niet waar u terecht kunt voor een passende financiering? Fix Vastgoed weet bij welke partijen u het beste terecht kunt in het complexe bankenlandschap. Wij kunnen u in het kennismakingsgesprek al een eerste indicatie van de mogelijkheden geven. Herfinancieringen behoren ook tot de mogelijkheid.

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak.