Uw eigendom of belegging is u veel waard en als belegger bent u onderhevig aan een continue proces van veranderingen binnen de wetgeving. Normeringen worden aangescherpt en huurders worden (nog) beter beschermd. Het rendement van uw belegging gaat te niet aan de tijd die u kwijt bent aan alle verplichte administratieve handelingen, het oplossen van technische mankementen of het incasseren van de huurpenningen. Fix Vastgoed heeft kennis van zaken en ontzorgt u hierin. Wij professionaliseren de zorg van uw onroerend goed en zorgen voor een optimaal rendement.

Een optimaal rendement behalen wij door gebruik te maken van een volledige geautomatiseerd softwareprogramma specifiek gericht op het beheren van vastgoed. Deze uitgebreide, webbased software is modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat het systeem de verschillende bedrijfsprocessen ondersteund en als zodanig integraal ingezet kan worden. Wij automatiseren niet alleen de processen, wij sturen ook actief de operationele taken aan. Maar afhankelijk van uw wensen en informatiebehoeften kunnen wij het systeem ook modulair inzetten.

Fix Vastgoed levert maatwerk. U kunt bij ons terecht voor structureel beheer van uw beleggingen op financieel en commercieel beheer. Maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen maar het technisch beheer. Uiteraard bieden wij ook het volledige  beheerpakket aan zodat uw financiële, commerciële en technische zaken uit handen worden genomen.

Door het beheer van uw vastgoedportefeuille uit te besteden aan Fix Vastgoed profiteert u tevens van gunstige belastingtarieven. Zo voorkomt u dat uw vastgoed in belastingbox 1 wordt geplaatst. Dit is financieel gezien een stuk minder voordelig dan uw vastgoed in belastingbox 3.

Wilt u een volledig overzicht van onze diensten? Maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak met ons.