Fix Vastgoed is gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken. Vaak worden ze uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of worden ze ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Expats genieten een hoog inkomen en een hoge opleiding. Het zijn betrouwbare huurders op zoek naar woningen in het duurdere segment. Een groot voordeel van expats is dat zij voor een aantal maanden of jaren in Nederland verblijven. Na de huurperiode komt uw woning vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen bewoning of verkoop.

Fix Vastgoed woningverhuur heeft connecties met veel lokale bedrijven en organisaties die expats inhuren, hierdoor kunnen wij snel een expat vinden voor uw woning. Voorbeelden van bedrijven waar wij voor werken zijn Heinz, NXP, Radboud Universiteit, Donders instituut, Max Planken, Shell.

Een huurder via Fix Vastgoed is een gescreende huurder: kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Wij helpen u bij het opstellen van een huurcontract en doen een inspectie bij aanvang en beëindiging van een huurperiode. U komt achteraf niet voor verassingen te staan.

Verhuren aan expats: betrouwbare huurders in de duurdere prijsklasse. Wilt u vrijblijvend informatie aanvragen of uw woning direct aanbieden?

Vul het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende afspraak.